turkkahvesiforum
turkkahvesiforum
turkkahvesiforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

turkkahvesiforum

hobby ve paylaşım
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ordudan bir kaç kare
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPerş. Şub. 25, 2010 12:31 am tarafından orkum

» En son kar manzaraları
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPtsi Şub. 08, 2010 9:43 am tarafından sahrap

» Kızıma ördüğüm bere
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPaz Şub. 07, 2010 1:23 am tarafından sahrap

» Yaylada kış
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyCuma Şub. 05, 2010 1:13 am tarafından dagli

» Çanakkalede kar manzaraları
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 5:29 pm tarafından sahrap

» ARAYIP SORMAM SENİ
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPaz Kas. 08, 2009 6:17 pm tarafından dj-efs-yak

» BİLİRSİN YÜZÜM TUTMAZ
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPaz Kas. 08, 2009 6:15 pm tarafından dj-efs-yak

» ''MÜSLÜMAN'A HARAM'' ÇEŞMESİ
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPaz Kas. 08, 2009 6:11 pm tarafından dj-efs-yak

» FARE KAPANI HiKAYESi
BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPaz Kas. 08, 2009 6:07 pm tarafından dj-efs-yak

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Forum

 

 BİBERLİ EKMEK (Hatay)

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
dj-efs-yak




Mesaj Sayısı : 52
Reputation : 1
Kayıt tarihi : 22/06/09
Yaş : 41
Nerden : istanbul / kartal

BİBERLİ EKMEK (Hatay) Empty
MesajKonu: BİBERLİ EKMEK (Hatay)   BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyCuma Haz. 26, 2009 6:02 pm

BİBERLİ EKMEK (Hatay)

Malzemeler:
Kurutulmuş biber (yoksa biber salçası)
1 baş kuru soğan
çökelek
küncü
tuz
kimyon
domates
zeytinyağı
hamur

Yapılışı:
1.Kuru biberler suda ıslatılır ve suyu sıkıldıktan sonra, ince kıyılmış soğanla havanda iyice dövülür.
2.Üzerine ufalanmış çökelek, tuz, kimyon, ince doğranmış domatesler ve zeytinyağı eklenir.
3.Hamurlar pide şeklinde, birazda sündürülerek açılarak üzerine bu karışım sürülür.
4.Üzerine küncü serpilerek, mahalle fırınında pişirilir ve sıcakken tüketilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sahrap
Administrator
Administrator
sahrap


Mesaj Sayısı : 105
Reputation : 26
Kayıt tarihi : 18/04/09
Yaş : 59

BİBERLİ EKMEK (Hatay) Empty
MesajKonu: Geri: BİBERLİ EKMEK (Hatay)   BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyC.tesi Haz. 27, 2009 6:40 pm

ellerinize sağlık..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://turkkahvesiforum.yetkinforum.com/index.htm
dj-efs-yak




Mesaj Sayısı : 52
Reputation : 1
Kayıt tarihi : 22/06/09
Yaş : 41
Nerden : istanbul / kartal

BİBERLİ EKMEK (Hatay) Empty
MesajKonu: :))))))   BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPaz Haz. 28, 2009 7:17 pm

bu ekmek cok güzeldir ama herkesin bünyesi kaldirmaz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sahrap
Administrator
Administrator
sahrap


Mesaj Sayısı : 105
Reputation : 26
Kayıt tarihi : 18/04/09
Yaş : 59

BİBERLİ EKMEK (Hatay) Empty
MesajKonu: Geri: BİBERLİ EKMEK (Hatay)   BİBERLİ EKMEK (Hatay) EmptyPtsi Haz. 29, 2009 12:31 pm

biliyorum ben yemiştim çünkü amcamın kiracısı vardı hataylı bir aile onlar memleketine gitiklerinde getirmişler amcamlarada üç tane ekmek getirmişler bende amcamlar tattırdı peynirli ama kırmızı olunca ben ilk önce gördüğümde kıymalı pide sanmıştım lezzetli geldi bana birde yumruk büyüklüğünde yumurtadan büyükçe bir peynirmiş ama kırmızı yesillikli ama lezzetliydi değişik geldi sevdim ama tadını
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://turkkahvesiforum.yetkinforum.com/index.htm
 
BİBERLİ EKMEK (Hatay)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KADAYIF (Hatay)
» ARAP KEBABI (Hatay)
» Şık Mualla (Hatay Reyhanlı)
» Zahter (taze kekik)Salatası (Hatay)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
turkkahvesiforum :: DAMAK TADI :: YÖRESEL YEMEK TARİFLERİ-
Buraya geçin: