turkkahvesiforum
turkkahvesiforum
turkkahvesiforum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

turkkahvesiforum

hobby ve paylaşım
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» ordudan bir kaç kare
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyPerş. Şub. 25, 2010 12:31 am tarafından orkum

» En son kar manzaraları
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyPtsi Şub. 08, 2010 9:43 am tarafından sahrap

» Kızıma ördüğüm bere
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyPaz Şub. 07, 2010 1:23 am tarafından sahrap

» Yaylada kış
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyCuma Şub. 05, 2010 1:13 am tarafından dagli

» Çanakkalede kar manzaraları
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 5:29 pm tarafından sahrap

» ARAYIP SORMAM SENİ
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyPaz Kas. 08, 2009 6:17 pm tarafından dj-efs-yak

» BİLİRSİN YÜZÜM TUTMAZ
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyPaz Kas. 08, 2009 6:15 pm tarafından dj-efs-yak

» ''MÜSLÜMAN'A HARAM'' ÇEŞMESİ
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyPaz Kas. 08, 2009 6:11 pm tarafından dj-efs-yak

» FARE KAPANI HiKAYESi
ARAP KEBABI (Hatay) EmptyPaz Kas. 08, 2009 6:07 pm tarafından dj-efs-yak

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum
Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
TakvimTakvim
Forum

 

 ARAP KEBABI (Hatay)

Aşağa gitmek 
2 posters
YazarMesaj
dj-efs-yak




Mesaj Sayısı : 52
Reputation : 1
Kayıt tarihi : 22/06/09
Yaş : 41
Nerden : istanbul / kartal

ARAP KEBABI (Hatay) Empty
MesajKonu: ARAP KEBABI (Hatay)   ARAP KEBABI (Hatay) EmptyCuma Haz. 26, 2009 6:07 pm

Malzemeler:
Kıyma yada parça et
2 baş soğan
2-3 taze yeşil biber
3-4 domates
1 bağ maydanoz
karabiber
tuz.

Yapılışı:
1.Eğer parça et kullanılacaksa, bu et küçük parçalara ayrılır.
2.Et yağda kavrulur.
3.Üzerine ince doğranmış soğanlar, doğranmış yeşilbiber eklenerek kavrulur.
4.Kabukları soyulmuş, ince doğranmış domatesler eklenir.
5.Son olarak ince kıyılmış maydanoz, karabiber eklenerek bir süre daha pişirilir ve servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sahrap
Administrator
Administrator
sahrap


Mesaj Sayısı : 105
Reputation : 26
Kayıt tarihi : 18/04/09
Yaş : 59

ARAP KEBABI (Hatay) Empty
MesajKonu: Geri: ARAP KEBABI (Hatay)   ARAP KEBABI (Hatay) EmptyC.tesi Haz. 27, 2009 6:41 pm

tesekkürler......
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://turkkahvesiforum.yetkinforum.com/index.htm
dj-efs-yak




Mesaj Sayısı : 52
Reputation : 1
Kayıt tarihi : 22/06/09
Yaş : 41
Nerden : istanbul / kartal

ARAP KEBABI (Hatay) Empty
MesajKonu: :)))))))))))))   ARAP KEBABI (Hatay) EmptyC.tesi Haz. 27, 2009 7:25 pm

bunu deneyin enfestir
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
sahrap
Administrator
Administrator
sahrap


Mesaj Sayısı : 105
Reputation : 26
Kayıt tarihi : 18/04/09
Yaş : 59

ARAP KEBABI (Hatay) Empty
MesajKonu: Geri: ARAP KEBABI (Hatay)   ARAP KEBABI (Hatay) EmptyC.tesi Haz. 27, 2009 11:11 pm

Evet deniycem bende lezzetli gibi görünüyo..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://turkkahvesiforum.yetkinforum.com/index.htm
dj-efs-yak




Mesaj Sayısı : 52
Reputation : 1
Kayıt tarihi : 22/06/09
Yaş : 41
Nerden : istanbul / kartal

ARAP KEBABI (Hatay) Empty
MesajKonu: :))))))   ARAP KEBABI (Hatay) EmptyPaz Haz. 28, 2009 6:25 pm

king
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ARAP KEBABI (Hatay)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» PATLICAN KEBABI
» KADAYIF (Hatay)
» BİBERLİ EKMEK (Hatay)
» Şık Mualla (Hatay Reyhanlı)
» Zahter (taze kekik)Salatası (Hatay)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
turkkahvesiforum :: DAMAK TADI :: YÖRESEL YEMEK TARİFLERİ-
Buraya geçin: